Meghívó online nyílt napra

Meghívó online nyílt napra

Kedves érdeklődő Szülők, Tanulók!

A járványügyi helyzet miatt a 9. évfolyamra történő beiskolázással kapcsolatban meghirdetett „Nyílt nap” online módon (Cisco Webex videokonferencia) kerül megszervezésre 2020. december 3-án (csütörtökön) 16 órai kezdettel.

A rendezvényt megelőző napon iskolánk honlapjára elhelyezünk egy bemutatkozó kisfilmet, amelyet a nyílt nap kezdetéig kérjük tekintsenek meg.

Az online nyílt napra előzetesen regisztrálni kell az alábbi linken található űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/xNmqEqtZYxdfFLfa9

A megadott e-mail címre fogjuk elküldeni a nyílt nap lebonyolításához szükséges Cisco Webex címet tartalmazó linket, legkésőbb az eseményt megelőző napon.

Amennyiben konkrét kérdése van az iskolával, a képzésekkel kapcsolatban, azt kérjük a jelentkezéskor az űrlapon leírni.

A Cisco Webex videokonferencia során az előre feltett kérdéseket megválaszoljuk, és az online kapcsolat során további kérdésekre is választ kaphatnak.

Jelentkezzen online ágazati bemutatóinkra a következő linken: https://forms.gle/kG6Lv3bsyFvLc5cv6

Hasznos tudnivalók:

A korlátozott sávszélesség miatt egyszerre maximum 100-120 érdeklődő tud csatlakozni online módon a konferenciához, ezért szükséges az előzetes regisztráció.

A konferencián való részvételhez nem kell külön programot telepíteni, böngészőn keresztül is lehet csatlakozni. A linkre kattintva néhány egyszerű lépéssel létrehozható a kapcsolat. Kérjük,  hogy legalább 30 perccel a kezdési időpont előtt csatlakozzanak, kikapcsolt kamerával és mikrofonnal.

Kérdéseiket a beszélgetés (chat) funkció használatával írásban legyenek szívesek feltenni, amelyeket folyamatosan követünk és igyekszünk választ adni rájuk.

Kérjük, hogy a kapott elérhetőséget ne osszák meg, csak a saját belépéséhez használják.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és bízunk benne, hogy hamarosan személyes találkozásra is lesz lehetőségünk.